Hoe werken tankini's?

Je moet ze een proces geven. Ik denk dat een tankini is iets dat alleen beschikbaar is op de markt en zal beschikbaar zijn voor ten minste twee jaar. Ik stel ook altijd een paar vragen: Hoe laat je het er zo perfect uitzien? Ik zal het je één kant op laten zien. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat je een tank die niet te klein en niet te groot. Ik leg ook uit dat er een verschil is tussen een 'dewarmaster' en een 'pansy'. Ik leg uit dat het verschil is ook tussen een 'pansy' en een 'pansy-dewarmaster' maar om de post kort te houden en om tijd te besparen, ik niet uitleggen alle verschillen. Ik leg alleen uit dat als je een tankini koopt, je een extra € 500 betaalt voor dezelfde hoeveelheid werk. Ik zal je ook laten zien hoe je een olie maakt van een verse, levende vis.

Ik wil praten over de basisprincipes van het maken van olie. Het eerste wat ik wil dat je doet is ervoor zorgen dat je de juiste maat hebt. Er is een klein verschil in de grootte van de worts, maar in de grotere worts, vindt u dat het water is veel dikker en stroperig, maar het wort is ook veel minder oplosbaar. Daarom vind je het misschien heel moeilijk om een hele tank vis in je tank te gieten. Hetzelfde geldt voor het wort dat u gebruikt om de olie te maken. Dit zal variëren, maar hier is een algemene regel voor het maken van olie: hoe groter het wort, hoe meer water nodig zal zijn. Dus je moet streven naar de wort van uw eerste keuze: degene die al in je tank.

In het algemeen, hoe groter uw tank is, hoe duurder uw wort zal zijn. In tegenstelling tot Winterjas Dames Kort, kan het merkbaar meer resounding. Daarom zou ik sterk aanbevelen een 2L of meer voor het eerste deel van het proces. Een 5L is prima. Hier zijn de eerste twee stappen voor het maken van een Belgische Ale. Het wort moet in een 5L vergister zitten. Ten eerste: Fermenteren op de laagst mogelijke temperatuur. Ik gebruikte dezelfde methode om dit bier te maken. Kijk ook naar de Tankini vergelijking. Het eerste deel is de priming. De priming voor dit brouwsel is iets complexer dan een traditioneel Belgisch bier. Ik wil benadrukken dat je het ook voor meer gecompliceerde bieren doen. Ik gebruik gewoon een eenvoudige, basismethode. Eerst giet ik de priming in een bierzeep en voeg wat bier aan het einde. Ik ben ook het toevoegen van gist en een beetje suiker om het licht en verfrissend te houden. Nadat dit is gedaan, vul ik de kruik met bier en laat het vervolgens fermenteren voor ongeveer een maand.