Is een tankini geschikt om te zwemmen?

het hangt ervan af, natuurlijk. Maar voor mij is het een mooie vis, een droom om te rijden, en ik denk dat ik een zeer goede heb gevonden. Dit is wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Winterjas Dames Shoeby. Veel tanks hebben problemen met algen omdat het water te droog wordt en als het te droog is, zullen de algen groeien en de vissen ziek worden. Echter, de meeste van de tijd de algen groei is niet significant, of in ieder geval is het niet zo veel als je zou willen. Wanneer de tank op een goede temperatuur staat en de tank met wat licht wordt gehouden, zal zelfs een grote hoeveelheid algengroei verdwijnen. Als u zich zorgen maakt over algen, zijn er een paar dingen die je doen. Als de tank niet op een redelijke temperatuur wordt gehouden, of als u wat licht gebruikt om het te bedekken, zullen de algen in zijn natuurlijke tempo groeien. Denk aan de vergelijking Manchester City Trainingspak 2019. In die gevallen moet u zich ervan bewust zijn dat de algen groeit, ook al is het water dat niet.

Wat voor algen groeien er bij hoge temperaturen?

Er is geen specifieke algen die bij hoge temperaturen zullen groeien. Het is de combinatie van de waterchemie en de algen.

Wanneer het water zeer rijk is aan CO2, dan is het zeer efficiënt in het produceren van de meest efficiënte licht, en dus de algen is altijd de makkelijkste algen om te groeien. Waarom heb ik tankini's nodig? Dit is wat de meeste mensen denken als ze zeggen dat "hoge temperaturen" algen produceren. Dit is echter niet altijd het geval.

In een zeer hoge concentratie CO2, zoals in een tropische zee, kunnen zelfs hoge temperaturen niet veel kwaad doen omdat de algen zich kunnen aanpassen in aanwezigheid van hoge CO2. Dus als de CO2-concentratie onder de 3% ligt, kan de algenpopulatie zich niet aanpassen, omdat er geen CO2 is om aan de oppervlakte te groeien. In de tropen kunnen bijvoorbeeld algen groeien met een CO2-concentratie van slechts 2%, zodat de temperatuur geen invloed heeft op de groei van de algen. Aan de andere kant kan een hoge CO2-concentratie van 5% tot 9% gevaarlijk zijn omdat de CO2 het enige medium is voor de vorming van het donkerblauwe pigment, dat allemaal lichtblauw zal worden. Dit donkerblauwe pigment zorgt ervoor dat de algen gestrest raken en sterft. Dit kan het beter maken dan Tankini vergelijk. Het is ook belangrijk om te onthouden dat, omdat algencellen klein zijn en licht de beperkende factor voor groei is, CO2 een directe invloed heeft op hoeveel energie de algencel ontvangt.