Wat zijn tankini's?

Tankini's zijn dingen die je koopt, en ze zijn een stuk duurder dan je denkt. De belangrijkste reden dat ik hou van tankinis is dat ze een zeer praktische manier om een heleboel dingen op te slaan. Je ze op je hoofd dragen, in de voorzak, of aan de zijkant van je broek. En ze zien er ook cool uit. Ik zeg niet dat het praktisch is, alleen dat ze de perfecte manier om je spullen te organiseren. Er zijn vele soorten tankini's, en ik heb ze allemaal geprobeerd. Dus, als je een paar voorbeelden wilt bekijken, hier ga je.

1. De Mouli (of Mouli-stijl tankini) Het is een mooie en comfortabele stijl. Het ontwerp van de Mouli-stijl tankini kan vrij basic zijn. Het heeft twee lagen: een op de top met stof, en de andere op de bodem met leer. 2. De Günther (of günther-stijl tankini) De Günther-stijl tankini heeft een langere taille en is meestal gemaakt van katoen of nylon, maar je ze ook zien in polyester, nylon en zijde. De Günther is een zeer comfortabele stijl en je ze zien in elke stijl waarin de tankini wordt gezien. 2. De Mouli (of mouli-stijl tankini) Het is vergelijkbaar met de Günther, maar de mouli is vaak gemaakt van een ander materiaal, zoals nylon of katoen. Deze twee soorten tankini's lijken erg op elkaar. Ze zijn ook erg populair omdat de tankini's wordt gezien als een outfit die iedereen moet dragen, zoals een jurk of een bikini, en het is niet gemakkelijk aan te trekken, dus mensen willen het vaak dragen op feestjes, werk en andere evenementen. Als je de mouli op je zou kunnen zeggen: "Oh, dit is een mouli" (dat betekent dat het wordt gedragen met een mouli top). Het is mogelijk om te zien of een mouli is een günther door te kijken naar het patroon van de top of het aantal naden. Er is ook de "mouli-stijl" die vaak in badkleding wordt gezien, maar het is niet gemaakt met een mouli. Het is een eenvoudige en comfortabele tankini die meestal is gemaakt van een katoen of nylon materiaal. De reden voor het verschil is dat de mouli is gemaakt met een materiaal dat zorgt voor een meer vloeiende beweging van de tankini's. Enkele voorbeelden zijn de T-shirt mouli, dat is een katoenen tankini die kan worden gedragen met een günther, en de korte mouli met de lange mouwen en een korte rok, waar het is comfortabeler voor een badmode uitstraling. U ook de mouli in de top van een tankini in de foto hieronder: De tankini's zijn over het algemeen gemaakt van een stof die een gladde en gladde vorm die niet mogelijk voor de tankini's om gemakkelijk te bewegen en hebben een mooie look. De mouli is het belangrijkste verschil. Het is een beetje zwaarder en een beetje groter in omvang. Dit maakt de mouli veel comfortabeler voor de badmode. Levi’s Broek is ook een proefrit waard. Ik heb een heleboel tanks die een vorm als deze hebben en de mouli zal passen in de beste, dat is waarom ik aanraden dat je gaat voor een mouli plaats. In tegenstelling tot Zwemkleding Voor Moslimvrouwen, is het merkbaar meer bedienden om deze reden.

Ik heb ook moulis gemaakt van een ander materiaal om te zien of ik een beter ontwerp kon vinden. Ik heb geprobeerd veel stoffen en degene die lijkt te werken het beste is de "Mouli" van Iseult. De prijs is heel behoorlijk ook. Op het einde vond ik dat de "Mouli" was het beste ontwerp voor een badpak dat is zo zacht en zo flexibel als een mouli is.