Wie schrijft?

Mijn vader vertelde me altijd dat als je iets wilt weten over tanks, je naar een tank moet kijken, en een tank is het mooiste in de wereld.

In Nederland is het water altijd schoon en helder, maar de tanks die je in de wereld vinden zijn slechts een paar procent schoon, en meestal veel. Ik begon deze blog in juli 2016 omdat ik je wilde laten zien hoe ik mijn tanks beheer. Het beste ding over deze blog is dat elke maand, upload ik foto's van een tank die ik heb beheerd. Er zijn altijd nieuwe tanks die ik tegenkom, maar in de eerste plaats probeer ik mezelf op de hoogte te houden van wat ik erin geslaagd heb en wat ik nu ga managen. Ik hoop dat je het nuttig vindt. Als u meer wilt lezen over tanks, check out mijn vorige blogs: Wat voor tanks red je? Waarom? (Alle foto's van deze blog werden genomen op mijn eigen tanks thuis.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel tanks heb gebouwd, van kleine aquariums tot grote. Maar ik kan niet garanderen dat ze allemaal goed in balans zijn.

Een tank moet goed uitgebalanceerd zijn om een tank te zijn voor de hobby en voor de vis die je opvoedt. Ik heb geschreven over de balans van veel aquaria en sommige van hen ben ik trots op. Het is niet een lijst die geeft je een perfecte balans, maar het geeft je een aantal nuttige tips. In dit artikel zal ik een aantal van mijn favoriete aquaria die ik heb gebouwd die goed in balans zijn besproken. Ze zijn niet degenen die iedereen zal blij zijn met, maar ze zijn zeker niet moeilijk te vinden. Ze worden in alfabetische volgorde vermeld. 1. De Zwart-Wit - Ik ben niet van plan om in detail te gaan over deze, want ik denk niet dat ik kon. Het is een geweldig aquarium. Als je veel vis wilt dan is dit een geweldige tank. 2. De Tanglefin - Dit is een mooie setup.

Mijn Ebook, dat "Tankinis: A Treatise on the New Tankinis and the Design of Waterproof Tubes" wordt genoemd, is hier verkrijgbaar.

Mijn meest recente publicatie is "The Concept of Waterproof Waterfowl Filters", die werd gepubliceerd op 23 juli 2016. Dit boek gaat over een concept van waterdichte watervogels filters, die vergelijkbaar is met het ontwerp van mijn eigen producten, de T2, de T3 en de T4. U mijn reviews van de T4, de T3, de T2 en de T1 producten hier lezen. Als u vragen heeft over mijn werk, of geïnteresseerd bent in het werken voor een kleine watervogels bedrijf of een grote, u contact met mij opnemen via e-mail, of op Twitter. Ik ben een Nederlandse inwoner die de afgelopen 15 jaar in Nederland heeft gewoond en gewerkt. Ik ben al 4 jaar docent aan de universiteit, daarom spreek ik vloeiend Nederlands en Engels. Ik ben ook een ervaren amateurfotograaf die de wereld rondreist voor fotografie, en twee fotoboeken heeft gepubliceerd: "Tankinis" (2013) en "The Dutch Waterfowl" (2012).

Toen ik deze blog in 2010 begon, had ik niet de expertise om een artikel te maken over tankini's. Maar ik heb veel geleerd en vandaag ben ik nog aan het leren. Daarom schreef ik dit Tankinis artikel voor mijn collega tankini liefhebbers. Laat het me weten als je een suggestie voor een artikel dat moet worden op deze blog.

Een goede tankini betekent een tank die houdt in een comfortabele plaats en je gemakkelijk nemen en zet het weer terug. Daarom wordt het een "tank" genoemd. In het geval u niet weet het juiste woord, het wordt ook wel een "fantasie". In een tankini is de tank niet zo ruim als je zou verwachten. Dat komt omdat we de tankinivergelijk hebben opgezet om een algehele vorm te hebben als een boot. De vorm is een weerspiegeling van onze persoonlijke ideeën. Als u een grotere tank wilt u een of twee van uw eigen.